Alla inlägg under juni 2009

Av Madeleine - 24 juni 2009 20:47


Ja idag har det verkligen varit varmt, meen man ska inte klaga =) haha men det finns liksom inget mellanting!


Idag hade jag verkligen inte mage o sitta o rida dressyr på banan i den här värmen, så jag o Magnefik red ut i skogen!Red ett riktigt svett-pass i skogen med honom i 50 minuter!Det går o vara hurtig ute i skogen me om man vill ;) Han var så svett efter turen så då blev det såklart en dusch för honom!


Satte iaf på Magnefiks nya pannband o det vart fint =D Helnöjd med det!Kommer nog aldrig få tag på ett pannband som sitter helt perfekt på honom men det här satt helt ok, så nu är han ännu snyggare än vanligt =)


Imorrn ska vi åka till Ängebäcks ridbana o hoppa!Eller rättare sagt, Carine ska hoppa!Ska bli riktigt kul faktiskt, skönt o hoppa på en ordentlig bana!


Snart helg, o då är det verkligen full rulle!!Men kul ska det bliii =D


Ajaa nu ska vi äta korv med bröö =) hihi!Hörs imorrn!! (ursäkta mitt lite tråkiga inlägg idag) o bild på nya pannbandet kommer ;)


//Madde



Av Madeleine - 23 juni 2009 19:58


Igår fyllde ju min underbara syster hela 22 år =) O till helgen kommer hon så då blir det o fira!! (bild på henne har ni här ovanför, visst är hon fiiin) ;) Grattis i efterskott iaf, längtar verkligen tills hon kommer hem =D


Idag har jag iaf jobbat..Hämtade sedan Tindra på dagis o åkte till Lena för o köpa hundmat, gissa vad jag fick med mig hem??Jooo mitt underbart fina pannband till Magnefiks träns =) Det blingade fint ute i solen!!Så imorrn blir det o inviga nya pannbandet helt enkelt, hoppas det ger tur med sig =) haha!


Sen åkte vi iaf hem o var ute o gungade/hoppa studsmatta (skräll) haha Tindras favorit härhemma!Sen fick hon sig ett bad, kvällsmat o sen blev det sängen!Min lilla snutta hade ramlat o skrapat upp sig en del på dagis..Skrapsår på ena knät, o ena armen, det  var det första hon visade när jag hämtade henne ;)


Well well, nu ska jag iaf ta reda på en tvätt!Sen blir det dusch o slapp framför tv:n resten av kvällen!Blir nog inte sent ikväll då jag har väääldigt svårt för o ta mig upp på morgonen nu ;)


Hörs imorrn!! // Madde

Av Madeleine - 22 juni 2009 19:58


O jag är heeelt slut nu..Uhh..Gick upp 06.15, gjorde mig ordning o stack till jobbet, slutade 16.00 o åkte direkt ut till stallet!


Vi tog ett lättare pass ute på banan o gissa om jag hade en häst som skötte sig heela passet!!Han gjorde inte en dumhet, o gick kanonbra!Fy fan va allt bara känns bra med honom nu!Helt otroligt, imorgon är han verkligen väl förtjänt av vila <3 Världens bästa häst, det är han!! <3


För övrigt då. Nja..När jag kom hem så var jag ute lite med Tindra & Sebastian när dom hoppa studsmatta, sen var det läggdags för henne!Sen satte jag mig vid datorn o lika bra o slänga in ett inlägg nu innan jag blir för trött ;) Ska bara dega framför tv:n resten av kvällen tror jag ;)


O jaaa, jag vet!Har skit tråkiga bilder, inga nya alls..Måste ta tag i det där o slänga in lite nytt från kameran!Men våran dator är så seeg så det tar sån tid!Men sen när vi flyttat då ska jag allt lägga in bilder från nya stallet ;)


Bilden häröver är iaf från en av mina första Anna-träningar..Haha!


Nu ska jag ta min möra kropp o gå nån annanstans ;) Sebastian är iväg o hämtar en motorcykel så jag är själv en stund ;) Sköönt!!


Have a nice evening!! // Madde (natti natti Mamma & Pappa) haha!!

Av Madeleine - 21 juni 2009 16:56


Vad det ska bli skönt o slippa VISSA, uuh!Ibland blir man mörkrädd o undrar om folk verkligen är vuxna/mogna!?


Hur som helst, ringde o pratade med Sofie idag ang den nya stallplatsen =) O vi ska flytta redan på lördag =) Så himla underbart så det finns inte!O på lördag kväll ska alla i det nya stallet grilla så vi blev bjudna vi oxå! ;) Känns bara såå bra..mm, lika bra o inte säga nå mer ;) haha!


Idag iaf var det träning hos Anna Osika, o det gick..hm..Aa det gick faktiskt bra men jag fick rida svinet ;) haha..!Har börjat komma åt  honom riktigt bra o då blir han så tjurig ;) Jobbigt som bara den för honom (och för mig), men kul är det =) Hon kommer om 2 veckor igen så då blir det träning igen!Nåt som var riktigt roligt var att hon tyckte att han hade fått fina muskler på både rygg/rumpa!O även halsen =) Kändes verkligen bra, då märks det att vi gjort nåt =)


Efter träningen blev det avsvalkning me vatten/svamp, sen stretchade jag honom!Han var aningen lycklig när han fick gå ut i hagen kan jag ju säga ;)


Imorgon ska vi ut på banan o bibehålla lite av det vi gjorde idag!Sen får det bli vila för honom på tisdag, han lär ha rätt ont i sina muskler efter dom här dagarna! ;)


Ajaa, nu ska iaf jag ut i det här fina vädret, o ikväll blir det ett dopp i badtunnan!Gött ;) O Mamma har hittat hit =) Haha mamma skaffar nog oxå en blogg snart o skriver om sin städning o sina änglar! hahaha ;)


// Madde!!

Av Madeleine - 19 juni 2009 20:07


Ikväll blir det ingen grillning i Lindesberg, har inte mått bra alls under dagen då jag haft sådär "feberont" i hela kroppen.. =( O ont i halsen.Så jag kände att det var bättre o stanna hemma för man blir ju inte så social när man inte mår bra!


Så istället så är Sebastian ute o eldar i badtunnan så vi kan bada!Det är väl säkert inte så bra om jag är påväg o bli sjuk, men men WhatEver?!Det är ju förbaskat gött iaf =) Känner mig betydligt piggare nu men har gått på bamyl hela dan, o sen har jag tagit mig en grogg *smask* ;) Bild på badtunnan förresten har ni här ovanför ;) På den bilden var det alldeles nytt, nu är det dock lite använt ;)


Idag var jag iaf i Knutsbol me Magnefik & Cassie. Åkte till stallet 06.30 trots att jag var fruktansvärt dassig =/ Fixade morgonfodring/utsläpp, o sen styrde jag Magnefik..Lastade honom själv, o idag vet jag inte vad det var me honom, han kastade sig ut ur transporten 2 ggr innan han lugnade ner sig..Panik hade han o skakade som ett asplöv?!Vääldigt konstigt tycker jag eftersom han inte visat någon tendens till o bete sig så på väääldigt länge!Hoppas det var en engångsförteelse, men sen var det inga problem!Så jag fick på bom o allt i lugn o ro!


Iaf, väl i Knutsbol så gick det ju alldeles kanon o rida honom..Förstår inte vad som har hänt med honom?!Så lösgjord som han blivit, aa det är helt otroligt!Det har bara vänt som på en femöring!Han har liksom inte den där "pinnen" kvar i halsen längre, kan det bero på Ankis massage tro?!Samt våra pass tillsammans?!Jag hoppas verkligen att det kommer hålla i sig nu!


Vad gjorde jag med honom då?!hm..Mycket lösgörande, sedan öppnor/slutor, skänkelvikningar i trav/galopp aa osv!...o givetvis var jag tvungen o slå till med nåt byte =) Magnefik tycker det där är så lattjo så herregud!Haha, så taggad, bara jag tänker tanken så vet han precis vad som är på G..Allt nytt vi gör tycker han är superkul =) O det är bra!Vi är dock inte välutbildade i byten nån av oss så vi gör så gott vi kan helt enkelt ;) Det är en bra början o lära sig iaf =)  


Sedan när jag var alldeles slutkörd så fick faktiskt Cassie ta honom nåra varv!Hon måste ju få känna skillnaden som är på hästen nu mot när hon red honom sist, o jag tror hon vart rätt paff o hon tyckte jag hade gjort ett riktigt bra jobb med honom =) Det är verkligen kul o höra! =) =) Kul att folk kan säga lite positiva saker ibland, det gör så man blir ännu mer motiverad! =)


Näee nog om mitt tjat, hoppas ni inte tycker det blir för mycket häst här på bloggen men det är ju verkligen såå kul o berätta massa ;)


Ha en bra midsommarkväll ;) // Madde



Av Madeleine - 18 juni 2009 20:57


Jaa fy fasen vad skönt o vara ledig 3 dagar nu =) Heelt underbart!

Idag fick jag kompa hem 18.40, skulle egentligen sluta 20.45 så jag loggade gladeligen ut o åkte hem =)


Då kom Cassie förbi o visa bilder o söla lite =) Fick en såå fin midsommarpresent till Tindra av henne, världens gulligaste lilla linne, o när hon har det på sig så blir det kryss i ryggen =) Så himla fint var det, TACK gumman!!!


Elviiis ringde oxå, hon undrade om jag kunde ta morgonen i stallet imorrn o det passade alldeles utmärkt då jag ändå ska åka upp tidigt till stallet o åka till Knutsbol me min underbara Magnefik <3 Så slipper jag min måndagmorgon o det var skönt för jag börjar jobba tidigt då ;)


Imorrn kväll då, hm aa då bär det antagligen av till (utanför) Lindesberg till Sebastians bror o hans tjej Angela =D Vi är ditbjudna på grillat osv..!Dom hade fixat me tält o allt utanför huset eftersom man inte kan lite på det svenska vädret! ;) Ska nog ta mig en grogg eller två..Men inte mycket mer eftersom det vankas stall på lördag!O orka va bakis då?!NEJ TACK =) haha!


Kolla snuttigaste bilden nedanför inlägget då, en av dom underbara små kissebebisarna, den tvärdäcka under hakan på mig en kväll ;) Haha, men att jag finns med på kortet kan ni ju bortse från!


O en sak till, vet ni vad??Jag har beställt ett sånt där pannband nu av Lena som jag dillat om, o det vart det pannbandet me bruna stenar för jag tror det blir lite mer exclusivt då ;) hihi..Så nu vill jag bara att det ska komma så jag får snygga till mr ännu mer ;)


Ha'de gött, nu ska jag ut till Sebastian o se vad han hålls med så han inte sitter fast under en bil eller nåt sånt där *ss*


// GLAD MIDSOMMAR iaf =) // Madde

Av Madeleine - 17 juni 2009 22:46


Jaa idag när jag kom hem efter jobbet/solningen så låg Sebastian utanför garaget!Jag körde upp fort som fan o hoppa ur bilen..Frågade vad som hänt..Då har han hissat upp bilen på pallbockar, sen när han skulle sänka ner bilen så hade han ett finger på den ena pallbocken o lyckades få hela bilen på fingret..Alldeles själv med en bil på fingret fick han hissa upp bilen med domkraften o ta bort fingret! phu..


Varför ska karlar göra sånt där när dom är själva?! Så nu ligger han ganska avslagen inne i soffan, har ingen känsel alls i fingret o det är nog lika tjockt som en frukostkorv ;) Inte såå skönt!Svimfärdig var han o det är ju inte såå konstigt?!Få en 400-500 kg bil på fingret kan inte vara gött!


Sen va Carine iväg idag på träningstävling i Valåsen, o jag kunde inte följa me då jag jobbade!Hon hade ramlat av men som tur var inte i nån högre hastighet så det hade gått bra!Magnefik var på G helt enkelt men han har ju inte hoppat så mycket den senaste tiden!Så det är bara o ta nya krafter o nya tag så kommer nog det där styra upp sig!Med tanke på vad framåt det går i dressyren hela tiden så går det o komma framåt i hoppningen me ;) Man måste liksom bara få den där kicken o jag hoppas Carine fick den idag!


Imorrn jobbar jag sista dan denna vecka sen är jag ledig 3 dagar, o det ska bli sååå gött!O har som sagt en härlig hästhelg framför mig som jag verkligen ser fram emot, ska bara rida ut o låta Magnefik sträcka ut ordentligt på fredag då han ska få massage imorgon!På lördag åker jag till Knutsbol o rider, o på söndag åker jag till Anna o tränar *weeii* Som jag längtar!!


Nu ska jag försöka få i min karl nån panodil zapp innan vi går o lägger oss ;)


På Återseende ;) Natti Natti..// Madde!!




Av Madeleine - 15 juni 2009 21:28


Då har jag ÄNTLIGEN kommit hem från jobbet, måndagen avklarad alltså ;) Brukar va den jobbigaste dagen o ta sig igenom men det har gått helt ok!


Var iväg med Diesel till Karlstad imorse, o röntgenbilderna såg betydligt bättre ut nu än dom gjorde sist!Det har börjat byggas på med brosk runt höften så det är på bättringsvägen iaf =) Han ska dock gå på smärtstillande minst 4 veckor till, o glukosamin som nu ska bygga upp denna höft igen =)


Det var verkligen en lättnad o höra, så nu har vi "invigt" första promenaden på måånga många veckor..Vi får börja gå 10-minuters promenader med honom o se hur det går!Det var så längesen han fick sig en promenad så lite lycklig var han ikväll när jag tog fram kopplet ;) Vi ska tillbaka till Karlstad den 16/7 o röntga igen, så då får vi hoppas att det har blivit ännu bättre =) Men det var inget ovanligt om det ser sämre ut igen för det kan lätt bli så när dom börjar anstränga sig mer!


Något stall blev det inte för min del idag..Utan det var Carine som styrde både morgonfodring o uteritt!haha o det var ju verkligen en rogivande ritt hörde jag ;) Haha stackars Carine var nog arg som ett bi när hon fick slita ute i skogen med en häst som inte gick fram utan skenade hemåt?! ;) Förstår inte vad han hade för ryck idag, men så är det väl när man skryter om honom, då måste det nästan komma en motgång helt enkelt ;)


Nu ska jag plocka lite o fixa innan det blir & slappa i soffan ;)


Have a nice evening =) hihi! // Madde

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards